Thijs van den Eerenbeemt

Maintenance & RAMS Engineer


Thijs van den Eerenbeemt

Bio

Van jongs af aan heb ik een passie voor techniek. Zowel in de operationele techniek als de Engineering liggen mijn interesses. Na de studie Technische Bedrijfskunde ben ik in de industrie projectmatig als Maintenance Engineer aan de slag gegaan ten behoeve van de instandhoudingsfase.
Vervolgens heb ik de deeltijd master Maintenance & Asset Management afgerond om me te richten op de RAMS engineering binnen de infra- en energiewereld. Hierin adviseer ik onze klanten met het maken van ontwerpbeslissingen en het opstellen van onderhoudsplannen. Met een analytische blik ben ik erop gericht om samen met de klant de juiste diepgang van kwantificering te vinden voor het uitvoeren van risico analyses. Hierbij maak ik gebruik van een Life-cycle benadering en zoek ik naar interactie met de benodigde vakdisciplines.

Als neventaak houd ik mij graag bezig met het voorspellen van het optimum van te gebruiken duurzame energietechnieken. Mijn doel hiermee is om een goede systeemintegratie te bereiken binnen ontwerptrajecten.

Thijs van den Eerenbeemt