Oog voor kunde


Halverwege 2017 hebben we Proficium Oog voor kunde opgericht. Deze organisatie richt zich op het vervullen van complementaire diensten binnen de infra wereld waarbij de focus ligt op het vervullen van de volgende projecten/functies die gelieerd zijn aan de teams asset management en techniek & automatisering.

Proficium Oog voor kunde is in de markt gezet met de gedachten om enthousiaste mensen aan te trekken die zichzelf willen ontwikkelen tot volwaardige specialisten binnen de "infra" markt. Dit doen we door een aantal ervaren specialisten aan te stellen als "mentor" en iedereen de mogelijkheid te geven om zichzelf verder te ontwikkelen doormiddel van opleiding en cursussen.

Die ontwikkelingsmogelijkheden zijn geheel zelf in te vullen en aan te passen aan de behoefte die er is vanuit de medewerker. Dit betekent een flexibele invulling van het arbeidscontract dat past bij de engineer van nu en de toekomst.

Complementaire Diensten

Complementaire Diensten


Ontdek

Binnen Complementaire diensten ligt de kracht in het invullen van specialistische functies binnen infra projecten die gerelateerd zijn onze Asset Management en Techniek & Automatisering projecten. Hierbij ligt de focus op beheersing, engineering en het begeleiden/opleiden van Young Professionals naar volwaardige infra specialisten. Dit alles om onze klanten voor nu én in de toekomst (nog) beter van dienst te kunnen zijn.

Ontdek

Missie & Visie


Missie:
Mensen ontwikkelen tot volwaardige specialisten die de infrastructuur van de toekomst verder willen vormgeven.

Visie:
Mensen met passie voor “infra” techniek begeleiden, trainen en opleiden tot volwaardige specialisten die de klant op het gebied van infra gerelateerde vraagstukken ondersteunen en een meerwaarde bieden.